Over Annelies Wiersma

Ik ben vormgever, tekstschrijver, uitgever én trainer/coach. Die combinatie van kennis en vaardigheden komt jou ten goede als je mij vraagt om je te helpen bij je publicatie. Het maakt ook dat de samenwerking aan jouw boek of spel vlot en soepel en via ‘korte lijntjes’ kan verlopen. Ik denk vanuit al mijn professies met je mee, heb diverse connecties, zet lijnen uit, houd overzicht, inspireer je en stimuleer je.

Passie en toewijding
Van oorsprong ben ik ingenieur Biotechnologie en Technische Bedrijfskunde. In 2002 leerde ik het internationale Virtues ProjectTM (Deugdenproject) kennen. Ik ging dit voor mezelf toepassen en… vond mijn passie en bestemming. Ik volgde in Genève de Facilitator Training en slaagde in 2004 voor de opleiding communicatietrainer aan de JJ-Trainersacademie. Tot en met 2015 gaf ik trainingen in Nederland, Europa, Canada en Nieuw-Zeeland.

Eigen boek en deugdenkaarten
In 2007 heb ik mijn eigen boek uitgebracht: ‘Opvoeden met deugden’. Hiermee liet ik zien dat ik een expert ben op het gebied van deugden. Ik word geregeld gevraagd voor interviews en lezingen. Omdat ik bij trainingen over aantrekkelijke, uitnodigende deugdenkaarten wilde kunnen beschikken, volgde ik een opleiding Grafische Vormgeving.

Tweede uitgeverij
In 2018 ben ik een tweede uitgeverij gestart: Uitgeverij Timon. Er klopten dikwijls mensen aan met andere interessante onderwerpen (vaak pareltjes!), maar omdat die niet in het fonds van Uitgeverij ACT on Virtues pasten, liet ik hen gaan. Vanaf nu hoeft dat niet meer.
Uitgeverij Timon geeft boeken en kaartensets uit van gedreven en ambitieuze auteurs die met passie en vertrouwen hun unieke idee met de wereld willen delen. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijtimon.nl

Creativiteit, schoonheid en ondernemingszin
Tijdens een cursus Creatieve Handvaardigheid ontwikkelde ik oog voor kleur, stijl en vorm. Van mijn ouders – beide ondernemers – heb ik gevoel voor schoonheid en ondernemingszin meegekregen waar ik dankbaar gebruik van maak in mijn werk.

Maatschappelijke dienstverlening

  • ACT on Virtues stuurt elke maandag (gratis) de ‘Deugd van de week’ naar meer dan 2000 abonnees.
  • Op www.hetdeugdenspel.nl kun je (gratis) suggesties vinden om aandacht te besteden aan deugden.
  • Met subsidie van het Rabobank Stimuleringsfonds heb ik met wijkbewoners, kinderen en volwassenen ‘Community Art’, stoeptegels en een mooie bloembak in mijn wijk gemozaïekt.
  • Sinds 2015 organiseer ik maandelijks de laagdrempelige workshop ‘Zin in kleuren voor volwassenen’.

Meer weten?
Bekijk het LinkedIn profiel van Annelies Wiersma

Zie ik jou?
Deze pagina gaat over mij. Maar ik ben intussen nieuwsgierig naar jou. Waarmee kan ik je helpen? Wil je een boek of kaartenset uitgeven? Kijk op de pagina Jouw product. Heb je een andere vraag? Neem contact op via het contactformulier of bel 06 426 254 69.

Bewaren

Bewaren