22 januari, 2018

Geloof

De deugd van de week is geloof

  • Welke zin op de deugdenkaart spreekt jou aan?
  • Geloof je nog in je goede voornemen voor dit jaar, of is het nodig je zeilen bij te stellen?
  • Welke betekenis (of waarde) heeft geloof voor jou?

Geloof is een van mijn kernwaarden, misschien wel de belangrijkste. Als je ergens niet in gelooft, hoef je er niet eens aan te beginnen. Of… ?

Soms duurt het een poosje voordat je ergens in gelooft. Zo kwam ik ruim een jaar geleden in contact met Petra van Haandel. Ze vertelde me over haar plan om Tarotkaarten uit te brengen voor ondernemers. Tarotkaarten? Die zijn er toch al? En is dat niet een heel zweverig iets? Om eerlijk te zijn had ik er geen fiducie in.

Maar we hielden contact. Ik ging Petra volgen via haar Facebookpagina en schreef me in voor een webinar. Dat maakte me steeds nieuwsgieriger. We hadden een Skype gesprek en maakten een afspraak.

Op een zomerse dag in augustus haalde ik Petra van het station. Ze liet mij ervaren hoe ze de Tarotkaarten gebruikt, voor zichzelf en bij de coaching van ondernemers. Tijdens een lunch en wandeling, bleek dat allebei heel praktisch van aard zijn en tegelijkertijd de behoefte hebben aan spirituele wijsheid. Die is te vinden en Deugdenkaarten en in Tarotkaarten!

Intussen is Petra mijn Business Coach, en ga ik – heel blij en met 100% geloof in haar product – haar helpen om haar kaartenset uit te brengen. Drie illustratoren deden auditie voor de (78!) illustraties. We hebben Bart van der Kraan van Studio Bajo gekozen. Hij gaat de kaarten van luchtige cartoons voorzien, maar wel met alle symboliek. Echt uniek! We verheugen ons alle drie op de komende samenwerking.

Zo ken ik ook mensen die in eerste instantie niets van deugden moesten hebben. Dat begrijp ik ook wel. Maar deugden zijn als chocolade: zodra je ervan hebt geproefd, wil je meer! Dat wens ik Petra’s nieuwe kaartenset ook toe. Laat je (in het najaar) verrassen…

Bestel de prachtige deugdenkaarten of een deugdenboek

Facebooktwitterlinkedin
← Terug naar vorige pagina