Jouw boek of spel uitgeven

Heb jij een idee voor een (deugden)boek, kaartenset of beide? Ben je vanuit jouw vakgebied geïnspireerd door de deugden(kaarten) en heb je hierbij een nieuwe toepassing bedacht en ontwikkeld? Ben jij bovendien expert op je vakgebied en bestaat je idee nog niet? Dan kun je mij nieuwsgierig maken.

Je gedachtegoed verspreiden
Met een boek, kaartenset of andere uitgave kun je jouw expertise tonen en heb je een fysiek promotiemiddel om je klanten te laten zien wat je voor hen kunt betekenen. Met een eigen uitgave ben je niet langer de zoveelste yogadocent, trainer, coach, kunstenaar, mediator of … Nee, je bent auteur en ‘bekend van het boek…’. Een publicatie kan je enorm helpen om erkend te worden als specialist op jouw vakgebied. Je creëert zichtbaarheid en meer bekendheid.
Kun je daarbij hulp gebruiken? Mijn persoonlijke ervaring en netwerk stel ik graag ten dienste van ondernemers die werken aan een eigen product(lijn).

Meerwaarde
Wat is de meerwaarde van het inschakelen van een (dienstverlenend) uitgever zoals ACT on Virtues? Je profiteert van mijn ervaring, kennis en netwerk.  Bovendien heb je plezier van mijn vermogen om kritisch mee te denken. Ik help je met het vinden van het doel van je product(lijn), de inrichting en de uitvoering, goede redactie, mooie vormgeving en eersteklas druk. Daarnaast steun ik je met tips om je boek of spel te promoten en te verkopen via de inzet van bijvoorbeeld social media. Als trainer en coach kan ik bovendien met je meedenken over een bijpassend aanbod van diensten waarmee jij kunt laten zien hoe je jouw boek of kaartenset gebruikt.
Ik kan je in contact brengen met partners die bijvoorbeeld persberichten verzorgen, je kunnen helpen met foto’s, illustraties, een logo of een website in dezelfde stijl. Wanneer je een kaartenset uitbrengt, kan ik je in contact brengen met de ontwikkelaar van een bijpassende App met functionaliteiten die je omzet kunnen vergroten. Tot slot bied ik aanvullende diensten aan, zoals teksten en vormgeving van promotie- en opleidingsmaterialen.

Wat kost het om een boek of spel te maken?
De investering in een boek, kaartenset of productlijn is van vele factoren afhankelijk: de oplage, de omvang, de vormgeving, de verpakking, en de diensten die je wilt afnemen bij de ontwikkeling, vormgeving, verkoop, … Kortom, het is maatwerk.

Werkwijze
Ik kan je een vragenlijst toesturen die je inzicht geeft in mijn werkwijze. Je kunt deze vragenlijst aanvragen via contact (graag o.v.v. ‘Vragenlijst’). Ik ontvang je antwoorden graag per post: FD Rooseveltstraat 29, 9728RV Groningen. Wanneer ik denk dat ik iets voor je kan betekenen, stuur ik je een uitnodiging voor een adviesgesprek. Het streven is dat je binnen een maand weet waar je aan toe bent.

N.B. Stuur me alsjeblieft (nog) geen manuscript, maar volg bovengenoemde werkwijze.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren