Trainer-coach-annelies-wiersmaJouw boek of spel uitgeven

Met onze hulp til je jouw werk naar een hoger niveau. Als  ervaren uitgever hebben we aandacht voor alle details en helpen we je met deskundige redactie,  vormgeving en druk. Zo wordt je boek of spel nog aantrekkelijker en kun je er echt trots op zijn.

We helpen ondernemers met publiceren
Met een boek, e-book, spel of andere uitgave kun je jezelf als ondernemer (yogadocent, trainer, coach, kunstenaar, mediator, fotograaf…) op de kaart zetten. Een publicatie kan helpen om de essentie van je werk te delen, om erkend te worden als specialist op jouw vakgebied en grotere bekendheid en zichtbaarheid te creëren. Onze persoonlijke ervaring en ons netwerk stellen we graag ten dienste van ondernemers die zich met een eigen product(lijn) willen profileren.

In samenwerking of in eigen beheer
Wanneer je boek of kaartenset in het ACT on Virtues fonds past en bovendien aan bepaalde kwaliteitscriteria voldoet, kunnen we het samen onder de prefix (ISBN) van Uitgeverij ACT on Virtues uitgeven. Je kunt dan onder meer gebruik maken van onze aansluiting bij het Centraal Boekhuis.
Misschien wil je het helemaal op jouw manier doen. Dan kun je jouw product(en) in eigen beheer uitgeven en ons inhuren als dienstverlenend uitgever. We begeleiden je dan met dezelfde zorgzaamheid bij het verfraaien van je product(lijn).

Meerwaarde
Tegenwoordig kun je helemaal zelf een boek uitgeven. Wat is de meerwaarde van het inschakelen van een (dienstverlenend) uitgever zoals ACT on Virtues?
Je profiteert van onze ervaring en kennis.  Bovendien heb je plezier van ons vermogen om kritisch met je mee te denken. We denken met je mee over het doel van je product(lijn), de inrichting en de uitvoering. We zorgen goede redactie, mooie vormgeving en eersteklas druk. Daarnaast kunnen we je helpen met tips om je boek  of spel te promoten. We kunnen persberichten verzorgen en je helpen met website,  promotiemateriaal en opleidingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld readers, op maat samengestelde mappen en gepersonaliseerde notitieboeken.

Wat kost het om een boek of spel te maken?
De kosten voor het maken van een boek zijn van vele factoren afhankelijk. De oplage, het aantal pagina’s, de vormgeving, de tijdsinverstering in begeleiding bij de ontwikkeling, noem maar op. Om een inzicht de krijgen in de kosten en opbrengsten kun je het beste contact met ons opnemen.Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren