Jouw boek of spel uitgeven

Heb jij een idee voor een (deugden)boek, kaartenset of beide? Ben je vanuit jouw vakgebied geïnspireerd door de deugden(kaarten) en heb je hierbij een nieuwe toepassing bedacht en ontwikkeld? Ben jij bovendien expert op je vakgebied en bestaat je idee nog niet? Dan kun je mij nieuwsgierig maken. Je kunt zoveel met deugden doen; van ‘Afvallen met deugden’ tot ‘Zondigen met ondeugden’! Elk nieuw idee is het overwegen van een publicatie waard.

Mijn persoonlijke ervaring en netwerk stel ik graag ten dienste van ondernemers die werken aan een eigen product(lijn).

Unieke werkwijze
Sinds het voorjaar van 2018 hanteert Uitgeverij ACT on Virtues een nieuwe werkwijze. Speciaal voor auteurs die zèlf hun boek willen uitgeven mét een professionele uitgeverij. Deze unieke werkwijze staat beschreven op de website van Uitgeverij Timon, mijn tweede uitgeverij.

Je gedachtegoed verspreiden
Met een boek, kaartenset of andere uitgave kun je jouw expertise tonen en heb je een fysiek promotiemiddel om je klanten te laten zien wat je voor hen kunt betekenen. Met een eigen uitgave ben je niet langer de zoveelste yogadocent, trainer, coach, kunstenaar, mediator of … Nee, je bent auteur en ‘bekend van het boek…’. Een publicatie kan je enorm helpen om erkend te worden als specialist op jouw vakgebied. Je creëert zichtbaarheid en meer bekendheid.

Meerwaarde
Wat is de meerwaarde van het inschakelen van een professionele uitgever zoals ACT on Virtues of Uitgeverij Timon? Je profiteert van mijn ervaring, kennis en netwerk als auteur en uitgever. Als trainer en coach kan ik bovendien met je meedenken over een bijpassend aanbod van diensten waarmee jij kunt laten zien hoe je jouw boek of kaartenset gebruikt.
Ik kan je in contact brengen met partners die bijvoorbeeld persberichten verzorgen, je kunnen helpen met foto’s, illustraties, een logo of een website in dezelfde stijl. Wanneer je een kaartenset uitbrengt, kan ik je in contact brengen met de ontwikkelaar van een bijpassende App met functionaliteiten die je omzet kunnen vergroten. Tot slot bied ik aanvullende diensten aan, zoals teksten en vormgeving van promotie- en opleidingsmaterialen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren