Uitgeverij ACT on Virtues

Ken je de inspirerende boeken van Uitgeverij ACT on Virtues? Bekijk alle titels in de webwinkel of download de catalogus met gratis deugdenposter.

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien
Dat motto (geleend van Ghandi) is onze drijfveer. ACT on Virtues bracht sinds 2007 ruim twintig titels uit die kinderen én volwassenen inspireren om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Vanuit rust en zelfvertrouwen een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld, daar zetten we ons voor in.

Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het is gedaan
Uitgever Annelies Wiersma startte met de publicatie van haar eigen boek ‘Opvoeden met deugden’. In eerste instantie concentreerde ACT on Virtues zich op vertalingen van deugdenboeken en -kaarten van Linda Kavelin-Popov. Daarna ontwikkelden we zelf diverse deugdenkaartensets, zoals ‘100 Kleurrijke Deugden Inzichtkaarten’, ‘Het Deugdenspel’ en ‘Deugdenvriendjes’.
Met Patty Jongemaets ontwikkelden we Deugdenyoga en Chakrayoga en met Marja van ’t Wel de eerste kleurboeken voor volwassenen.
Intussen hebben we diverse inspirerende boeken uitgegeven voor kinderen, tieners en volwassenen.

Centraal Boekhuis of rechtstreeks
Uitgeverij ACT on Virtues is aangesloten bij het Centraal Boekhuis en heeft daarmee toegang tot de complete boekenmarkt in Nederland en België. Onze titels zijn verkrijgbaar via de boekhandel, eigen webwinkel en bekende webwinkels zoals bol.com. De retail kan ook rechtstreeks bij ons bestellen met (hogere) kwantumkorting.
Enkele uitgaven zijn vertaald naar het Engels en Duits. Deze zijn verkrijgbaar via Amazon en The Virtues Shop.

Extra service – meerwaarde
Bij sommige uitgaven zijn websites gemaakt met daarop actuele inspiratie en lesmaterialen, bijvoorbeeld www.hetdeugdenspel.nl. Daarnaast kun je ACT on Virtues volgen via ‘De deugd van de week’ op Facebook, of door je gratis te abonneren. Je ontvangt dan wekelijks een deugd in je mailbox.

Meer weten over de uitgever?
Klik op de pagina Annelies Wiersma of bekijk haar Linked-In profiel

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren