01 mei, 2017

Vergevingsgezindheid

Gastblog en reflectievragen bij Vergevingsgezindheid:

De gastblogger van deze week is Annette van der Put van Gouden Horizon. Ze is Natuurgeneeskundig therapeut en Gezinscoach. www.goudenhorizon.nl
Als ik over vergevingsgezindheid nadenk, is dat voor mij dé belangrijkste stap tot heling en groei. Je hart is niet vrij totdat je jezelf en anderen kunt vergeven. Dus ook in mijn praktijk is dat een belangrijk onderdeel van behandeling. Vergeving is absoluut essentieel om toe te passen naar jezelf en de ander.
Het geeft veel inzicht en verheldering als je de kaart leest, maar ook moed en doelgerichtheid, omdat je houvast vindt in hoe je het kunt toepassen voor jezelf.
Naast de deugden inzichtkaarten is het fijn om fysieke ondersteuning te ervaren in het proces vergeving. Ik werk al meer dan 3,5 jaar met Essentiële oliën en een bijzondere samenstelling die ik vaak gebruik is: Forgive. Deze olie geeft je kracht doordat geurmoleculen in staat zijn direct met je hersenen te communiceren en informatie af te geven, waarop het lichaam reageert (een soortgelijke werking als feromonen). De geurmoleculen in Forgive: de essentiële olie van Tijm, Citronella, Bergamot, Mirre, Jeneverbes, Spar en andere bomen inspireren tot vergeving door meer tevredenheid, gemoedsrust en geduld te ervaren. Ze ‘overschrijven’ negatieve emoties zoals angst, boosheid en schuld, waardoor er meer ruimte kan komen en je geen noodzaak meer voelt om jezelf te beschermen met kwaadheid of wrok. Bijzonder om te ervaren.
Vergevingsgezindheid is een bijzonder cadeau, vooral voor jezelf. Ook anderen vergeven doe je eigenlijk vooral voor jezelf!
  • Ben je toe aan een nieuw begin, nieuwe kansen?
  • Wat heb jij nodig om je hart weer vrij te maken?
  • Kun jij ‘fouten’ en vergissingen ook zien als leermomenten bij jezelf en anderen?
  • Ben je bereid om in actie te komen? Andere keuzes te maken?
Ik wens je vergevingsgezindheid, want dat brengt hoop op de toekomst. Een Gouden Horizon! Ik help je graag bij dit proces! www.goudenhorizon.nl/forgive
 Bestel deugdenkaarten via de webwinkel

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebooktwitterlinkedin
← Terug naar vorige pagina